Atlassian License Management

Kupnja Atlassian licenci od venITure je transparentna, jednostavna i isplativa. Pronalazimo modele licenci prikladne vašim potrebama. Ne samo da vas savjetujemo o kupnji vaše Atlassian softvera, nego i kontinuirano upravljamo vašim Atlassian licencama.
Atlassian licence ilustracija

VAŠE PREDNOSTI:

Icon

Neograničen broj korisnika

Cjenik licenci za korištenje Atlassianovih proizvoda jednostavno se i pošteno temelji na broju korisnika. Bez obzira radite li sa svojim Atlassian proizvodima putem cloud rješenja ili koristite lokalno, mi ćemo pronaći pravo rješenje za licenciranje za vaše potrebe.
Icon

Isplativno i jednostavno plaćanje

U skladu s našim pristupom konzaltinga u cijelosti, od nas, venITure GmBH, dobit ćete račun na dogovoreni datum plaćanja, naravno s prikazanim PDV-om, u eurima i u skladu s njemačkim zakonima. Bez troškova kartica, bez tečajnih rizika ili provizija u stranoj valuti.
Icon

Učinkovita podrška za Atlassian licence

Imate li licence za Jira Core i Jira Software? I još bezbroj aplikacija? Kontinuirano analiziramo i savjetujemo vas koje softvere i aplikacije stvarno trebate, kao i možete li kombinirati aplikacije kako biste smanjili trošak licenciranja.
Icon

Profesionalni i besplatni savjeti za vaše Atlassian licence

Naravno, pratimo razdoblja vaše licence i datume isteka te vas na vrijeme podsjećamo na nadolazeće obnove. Pritom ćemo uvijek pronaći najisplativiju opciju za vaše potrebe. Uz naše upravljanje licencama na jednom mjestu, također pazimo i na vaše troškove. Transparentno vam prikazujemo trenutne i buduće troškove licence.
Icon

Atlassianova potpuna podrška i venITure osobna podrška

Atlassian podrška nudi brzu i kompetentnu pomoć, ali samo putem emaila ili javno dostupne Jira instance. To znači da često morate ponavljati probleme i pogreške što uzima vrijeme. Naša venITure podrška, s druge strane, je direktna i osobna. To znači da možemo riješiti probleme odmah i pomoći vam bilo kada!

Želite naručiti Atlassian licence?

Nudimo vam savršenu i u isto vrijeme isplativu zamjenu za kupovinu izravno od Atlassiana. Sa zadovoljstvom ćemo vas savjetovati o vašim kupnjama i upravljanju licencama bez ikakvih obveza i troškova. Radujemo se razgovoru s vama!

KUPI I UPRAVLJAJ ATLASSIAN LICENCAMA

Pregled Atlassian licenci

Imate li već licence za jedan ili više Atlassian proizvoda ili aplikacija? Iskoristite sada prednosti našeg opsežnog pregleda licenci. Provjerit ćemo i analizirati vaš trenutni portfelj licenci i savjetovati vas je li učinkovitija ili isplativija struktura licenci opcija za vas. Pratimo sve za vas i osiguravamo dugoročnu sigurnost planiranja. Nemojte obnavljati različite pojedinačne licence svaki mjesec, ali dopustite nam da vaše licence povežemo na fiksi i jedinstveni datum (prekid). To vam pojednostavljuje izračun troškova, naplatu, a time i vaš svakodnevni posao, jer se morate odlučiti samo jednom godišnje. Mi radimo sve ostalo.
Icon official licence

Atlassian licence za javne natječaje i državne institucije

venITure upravljanje licencama i druge usluge su naravno dostupne i javnom sektoru na saveznoj i državnoj razini. venITure redovito sudjeluje na javnim natječajima diljem Europe. Osim toga, naše su usluge također konkurentne u postupcima privatnih ugovora prema vrijednostima EU. Osobito s obzirom na različita ograničenja vrijednosti i ograničenja ponude u postupku privatnog ugovora prema VOL/A, u mogućnosti smo dostaviti konkurente ponude s našim cijenama čak i prije dodjele ugovora. Podržavamo saveznu, državnu i lokalnu upravu u budućim radnjama u području informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT). Ako ste predstavnik javnog sektora, javite nam se još danas, bez ikakvih obveza i dopustite nam da vas uvjerimo u našu ponudu.

Često postavljena pitanja o Atlassian licencama na Cloudu i Data Centru

Icon information bubble

Kako mogu odrediti točan korisnički omjer?

Veličina Atlassian licence ovisi o broju aktivnih korisnika. Aktivni korisnici su sve osobe kojima je dodijeljena licenca i zbog toga im je dopuštena prijava u sustav.

Što dobivam s licencom?

Uz licencu dobivate pravo koristiti odgovarajući Atlassian proizvod na neograničeno vrijeme. To također uključuje softvare podršku tijekom 12 mjeseci od datuma kupnje. Podrška znači da možete besplatno preuzeti sva sigurnosna i sustavna ažuriranja objavljena tijekom tog razdoblja i koristiti podršku za Atlassian.

Što se događa nakon isteka licence?

Postoji razlika između server i licenci u cloudu. U cloudu, instanca je isključena. Međutim, imate određeno vrijeme za obnovu licence. Sa instancom na serveru, možete nastaviti koristiti proizvod kao i obično. Samo vi više ne možete instalirati nova ažuriranja. Ako to pokušate učiniti, sustav će se staviti u način rada samo za čitanje. venITure preporučuje da redovito ažurirate sustav. Koji je interval ažuriranja najbolji za koji proizvod, može se detaljnije razraditi s našim konzultantima.

Kako mogu produžiti licencu?

Po pravilu, vrijeme podrške se produljuje za idućih dvanaest mjeseci. Ove takozvane obnove koštaju samo 50% nove kupovne cijene Atlassian licence. Ako ste u različito vrijeme kupili više različitih proizvoda, također ćete imati različite datume isteka. Tvrtka može upotrijebiti zajednički raskid za usklađivanje svih licenci sa zajedničkim datumom isteka.

Što se događa ako imam previše korisnika?

Sa server instancom, sustav se automatki prebacuje u način rada samo za čitanje dok ne prilagodite korisnike prema vašoj licenci.

Postoje li popusti za Atlassian licence kao što su Jira i Confluence?

Atlassian nudi posebne cijene za registrirane neprofitne organizacije, za tehničke fakultete ili sveučilišta, za projekte otvorenog izvora i certificirane Atlassian partnere. Dakle, kao Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner, možemo vam ponuditi ekskluzivne popuste.
Kontaktirajte nas
crossmenu