Mi smo Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner

Kao Atlassian Solution Partner, pomažemo vam da izvučete najbolje iz svojih Atlassian alata. Također, za nas su Atlassian softveri idealan temelj za digitalnu transformaciju poduzeća i institucija.
Atlassian okruženje

ALATI ZA FLEKSIBILNU SURADNJU

Vjerujemo u viziju Atlassiana

Atlassian nudi širok dijapazon korisnih alata i softvera koji pojednostavljuju suradnju timovima svih veličina. Atlassian proizvodi omogućuju timovima postizanje izvanrednih rezultata na učinkovit i transparentan način. Misija Atlassiana jest ostvariti potencijal svakog tima. Atlassian alati promiču timski duh jer Atlassian slijedi načela „otvorenog poduzeća“ ili „timskog duha kao ključa uspjeha“ u razvoju i implementaciji, između ostalog.
Atlassian medalja

venITure kao Atlassian partner

Kao Atlassian Platinum & Enterprise Solution partner, venITure slijedi iste ciljeve savjetovanjem i implementacijom Atlassian rješenja. Kao certificirani partner, ponosni smo što pomažemo našim klijentima izvući najbolje iz Atlassian alata. Atlassian kontinuirano obučava i certificira svoje konzultante i zaposlenike. Na taj način osiguravamo da su znanje, tehnička stručnost i potencijal implementacije uvijek svježi. Pojam cjelokupnog pružatelja usluga za vas znači da su zaposlenici venITurea stručni po pitanju cijelog portfelja proizvoda. Vaše ćemo instance svakako prilagoditi odgovarajućim Atlassian aplikacijama upravo prema vašim potrebama. 

Nagrade za partnera godine i EMEA zvijezde u usponu iz 2019. rezultat su naše bliske i uspješne suradnje s Atlassianom. 
Dosadašnje nagrade:
Atlassian partner godine 2020.: Marketinški inovator
Atlassian partner godine 2019.: EMEA zvijezda u usponu
Najbolji dobavljač | 2019.
Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner | 2019.
Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise Logo

Najbolji Atlassian alati za razvoj softvera i suradnju

Atlassian alati temelj su za sva rješenja koja imamo u ponudi. Portfelj Atlassian proizvoda uključuje alate i softver za planiranje, praćenje i podršku, suradnju, programiranje, izgradnju i isporuku i sigurnost i identitet.

Jira Align

Upotreba Jira Aligna nudi brojne prednosti za fleksibilno upravljanje u velikim organizacijama, kao što su pregled svih zadataka unutar organizacije u stvarnom vremenu, mogućnost strateškog usklađivanja tima, a uz to i sveobuhvatnu vidljivost u cijeloj organizaciji. To vam omogućuje i implementaciju različitih okvira kao što su SAFe ili LeSS.

Bitbucket

Projektiran za profesionalne timove za ispitivanje i uvođenje, Bitbucket nadilazi upravljanje Git koda! Uz Bitbucket, više članova tima može istovremeno raditi na jednom kodu. Također, članovi tima mogu međusobno komunicirati unutar izvornog koda zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti komentiranja, a mogu izvršiti i pregled koda. Cilj alata jest ubrzavanje i pojednostavljivanje procesa za razvojne timove.

Confluence

Confluence je vrlo tražen alat kad je u pitanju suradnja. Svi zaposlenici imaju mogućnost dijeliti svoje znanje unutar tvrtke putem Confluencea i na taj način promicati razmjenu znanja. Svi važni dokumenti i informacije prikupljaju se i čuvaju na jednom mjestu čime su svi zaposlenici na istoj razini.

Jira Software & Jira Core

Jira Software i Jira Core pomažu vam u planiranju, praćenju i izvršavanju zadataka unutar tima na jasan i strukturiran način. Možete određenim zadacima dati prioritet ili zatražiti izvješća s podacima u stvarnom vremenu kako biste povećali učinkovitost unutar tima.

Opsgenie

Opsgenie se upotrebljava za kontrolu procesa i upravljanje incidentima. Na platformi se kritična stanja otkrivaju putem sustava za nadzor, pojavljuje se upozorenje i određena osoba može poduzeti odgovarajuće radnje na odgovarajućem sučelju u najkraćem mogućem roku.

Statuspage

Alat Statuspage omogućuje pozivanje trenutnog statusa različitih procesa u stvarnom vremenu. Stranica statusa može se integrirati i u web-stranicu i u aplikacije, a upotrebljava se za brzu i jednostavnu komunikaciju.

Trello

Trello služi za upravljanje i organizaciju zadataka unutar projektnog tima i olakšava timski rad. S pomoću individualno dizajnirane ploče, svi članovi određenog projekta mogu dodijeliti zadatke u obliku zahtjeva i promijeniti status.

Jira Service Management

Jira Service Management alat je koji timovima omogućuje da velikom brzinom odgovore na poslovne promjene. Cilj je pružiti izvrsnu uslugu i klijentima i zaposlenicima. S visokim stupnjem prilagodljivosti individualnim potrebama, preglednošću svih zadataka unutar cijelog poduzeća i kompatibilnim poveznicama između Deva i Opsa, alat omogućuje najbolji mogući timski rad.

Jeste li zainteresirani za naše Atlassian alate?

Bez obzira tražite li još uvijek Atlassian licence ili ste već u procesu kupnje raznih alata, pronaći ćemo idealan paket licenci za vas. Kao Atlassian Solution Partner nudimo licence s popustom i sa zadovoljstvom preuzimamo stalno upravljanje vašim licencama. Saznajte više o prednostima našeg upravljanja licencama.
Saznajte više
Kontaktirajte nas
crossmenu