O vašim procesima razmišljamo na digitalan način

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Digitalizacija uvjet je za inteligentnu i isplativu kontrolu procesa u vašoj tvrtki
Čovjek ide uz stepenice

Digitalizacija procesa

Evo zašto je vrijeme za digitalizaciju vaših procesa!

Digitalizacija odavno je postala neophodna. Kako bi vaša tvrtka ostala relevantna, potrebno je uspostaviti inteligentnu kontrolu procesa temeljenu na trenutnim trendovima i razvoju. Mnoge su tvrtke u digitalizaciji procesa na početku usredotočene na temeljne procese, što znači da se složeniji procesi u digitalnoj implementaciji zanemaruju. Međutim, briga i o ovim procesima otvara ogroman potencijal.
digital processes

Zašto biste se sad trebali osloniti na digitalne procese:

01

Povećanje produktivnosti kroz standardizaciju procesa

02

Učinkovita upotreba uspostavljenog korisničkog sučelja

03

Koncepti za povećanje prilagođenosti korisniku

04

Usredotočenost na jasnoću

05

Učinkovita racionalizacija i nadogradnja

06

Transparentnost

07

Sigurnost u kriznim situacijama

Digitalizacija procesa

Digitalizacija procesa obuhvaća cjelokupno upravljanje procesima unutar softvera. Različiti korisnički procesi mogu se uređivati ​​i njima se istovremeno može upravljati s odgovarajućim odobrenjem. 

Između ostalog, to mogu biti jednostavni procesi poput dokumentacije koja se bilježi na sastanku. Umjesto fizičkog direktorija koji može uređivati ​​samo jedna osoba u određenom trenutku, implementirat će se digitalni direktorij kojemu određeni broj korisnika može pristupiti i koji mogu uređivati ​​iste podatke u različito vrijeme.

OVAKO TAJ PROCES IZGLEDA

Zajedno ćemo se pozabaviti digitalizacijom vašeg procesa

Digitalizacijom vašeg procesa bavimo se kroz tehničke inovacije koje omogućuju međunarodnu suradnju. venITure si je postavio zadatak promicanja digitalizacije procesa u vašoj tvrtki. Može vam pružiti podršku u planiranju i implementaciji ili u sprječavanju potencijalnih rizika tijekom provedbe.

U nastavku se nalazi uvid u sedam uobičajenih koraka koji se provode u sklopu digitalizacije procesa u kojima vas pratimo i podržavamo:

Vizualizirajte i analizirajte procese

Kako bi se procesi digitalizirali i optimizirali, potrebno ih je vizualizirati. Ovdje se fokus stavlja na analizu tokova rada kako bi se dugoročno pojednostavili. Prilikom vizualizacije procesa, rizici su sve jasniji, kao i potencijal za poboljšanje. Naravno, razgovaramo s vašim zaposlenicima kako bismo ih aktivno uključili u proces i potaknuli njihov angažman. Zatim vas pratimo u dokumentiranju rezultata vizualizacije procesa. Ovdje je cilj povećanje transparentnosti.

Procijenite čimbenik cijene i koristi digitalizacije procesa

Digitalizacija procesa složen je, dugotrajan i skup projekt. Zato s vama radimo na definiranju glavnog cilja projekta za digitalizaciju procesa vaše tvrtke.

Neka procesi postanu prioritet

Pojedini procesi iznimno su važni i provode se češće od drugih. Zajedno s vama i vašim zaposlenicima pojedinačne procese postavljamo kao prioritet i na taj način jamčimo uspješnu i strukturiranu digitalizaciju!

Implementirajte digitalizaciju procesa

U ovoj se fazi provodi implementacija. U ovom se trenutku otvara mogućnost optimizacije i daljnje digitalizacije procesa.

Implementacija izvješća

Zahvaljujući izvješćima, sve podatke i ključne brojke poznate sustavu jednostavno možemo povratiti i na taj su vam način vaši podaci uvijek dostupni. Po potrebi, moguće je proširiti funkcije izvještavanja s aplikacijama trećih strana. To znači da izvješća možemo prilagoditi potrebama vaše tvrtke i pojedinačno ih implementirati.

Projektiranje individualnog rješenja

Kreiramo vaš virtualni izlog sukladno vašim željama i potrebama. S novom digitalnom prisutnošću ne samo da će vaši zaposlenici biti zadovoljni, već ćete i lakše dolaziti do novih klijenata i izdvojiti se od konkurencije.

Kreirajte iznimno fleksibilne i dostupne procese

Ne samo da štitimo vaše usluge od grešaka, već i omogućujemo stvaranje fleksibilnih procesa. Na taj način stvarate fleksibilno radno okruženje za svoje zaposlenike i osiguravate veću ravnotežu između posla i privatnog života.

Zašto se možete osloniti na venITure?

Kao Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner, venITure je uz vas kao snažan partner koji vas podržava u digitalizaciji procesa. Kroz naše partnerstvo s Atlassianom, imamo pristup snažnim alatima kao što su Jira i Confluence, koji ne samo da podržavaju IT timove, već su toliko raznovrsni da ih je jednostavno integrirati u druga područja poput kontrolinga, računovodstva, kupnje ili planiranja proizvodnje.

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Jira Software & Confluence

Više rješenja koja ubrzavaju vašu digitalizaciju procesa

Kontaktirajte nas
crossmenu