Za sve zaposlenike na bilo kojem mjestu: Društveni intranet s Confluenceom

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Naše rješenje za društveni intranet vašoj korporativnoj komunikaciji omogućuje digitalnu platformu za sve zaposlenike. Zaposlenici unutar i izvan ureda u svakom trenutku imaju pristup relevantnom korporativnom sadržaju.
Illustration connected people

Evo zašto je vašoj tvrtki potreban društveni intranet

Icon Cooperation

Suradnja je otvorena i transparentna

Glavni cilj intraneta je razmjena ideja, znanja, mišljenja i povratnih informacija između timova, odjela i projektnih skupina. Transparentnost kreirana na ovaj način osigurava da vaše osoblje češće prihvaća odluke koje donesete. Istovremeno, dokumentacija koju svi mogu pregledati može spriječiti „gomilanje“ znanja čime se osigurava nesmetan nastavak rada u slučaju odsutnosti osoblja ili otkaza.
Icon Digital News

Vijesti – ažurirane i dostupne svima

Društveni intranet kontaktna je točka svih zaposlenika u tvrtki. Ovdje se informacije mogu i trebaju posložiti u obliku manjih ili većih postova na blogu koji odgovaraju ciljnoj skupini – odozgo prema dolje ili odozdo prema gore. Jedna od najpozitivnijih povratnih informacija koju dobivamo sa svakim projektom jest smanjena „zatrpanost“ mailovima. To je osigurano, primjerice, funkcijom komentiranja i ocjenjivanja.
Icon Knowledge

Znanje – centralizirano i dostupno

Što se tiče izgradnje baze znanja koja mora zadovoljiti posebne zahtjeve, intranet koji se temelji na Confluenceu idealan je izbor. Sveobuhvatni koncept autorizacije osigurava razmjenu informacija s određenim skupinama ljudi. S druge strane, postoji dokumentacija koja bi svima trebala biti dostupna. S intranetom znanje je brzo dostupno i prikuplja se na jednom mjestu i pritom se osigurava njegovo stalno ažuriranje.

Naše rješenje za vas

Možda još ne znate točno koje zahtjeve želite postaviti na društveni intranet. S ovim se izazovom ne suočavamo s pomoću „gotovog“ rješenja. Pružamo vam podršku kroz intervjue i radionice za kreiranje idealnih okvira i uvjeta za vaš intranet. Tijekom cijelog projekta uvijek smo uz vas sa svojim iskustvom i najboljim praksama. Naš je cilj raditi s vama na stvaranju kreativnog i inovativnog društvenog intraneta koji u potpunosti ispunjava postavljene ciljeve. S pomoću Confluencea možemo integrirati vaše individualne zahtjeve i na taj način implementirati intranet prilagođen vašim potrebama. Prilikom razvoja društvenog intraneta razlikujemo osnovne, društvene i proširene funkcije.

Osnovne funkcije 

Izrada stranica sa sadržajem
Pristup važnim dokumentima
Funkcija pretraživanja
Grupiranje prema metapodacima
Upravljanje autorizacijom
Timske i projektne sobe
Upravljanje zadacima
Izrada korporativne wiki stranice
Funkcija otpuštanja za određene skupine korisnika

Društvene funkcije

Nadzorne ploče
Funkcija bloga
Funkcija komentiranja
Funkcija dijeljenja
Profilne stranice
Prilagođene početne stranice
Vijesti
Funkcija lajkanja
Označavanje i spominjanje drugih korisnika
Mogućnost pretplate i spremanja stranica

Proširene funkcije

(Timski) kalendar
Tijekovi rada
Stručno pretraživanje
Obrasci
Personalizirani sadržaj
Ankete

Savršeno prilagođen vašim potrebama

Osim naših osnovnih, društvenih i naprednih funkcija, zajedno s vama možemo formulirati i druge zahtjeve. Razvijamo individualno rješenje koje je prilagođeno upravo vama. Rado ćemo vas savjetovati na besplatnim prvim konzultacijama.

Na koji način implementiramo vaš intranet?

Zajedno s vama gradimo vaš intranet na temelju Confluencea. Sve osnovne funkcije mogu se pouzdano rasporediti s pomoću Confluencea koji nudi mogućnost implementacije neobičnih, posebnih ili kreativnih zahtjeva. S pomoću različitih proširenja aplikacija za Confluence možemo uključiti sve vaše zahtjeve i na taj način za vas kreirati individualni intranet. Implementiramo vaš društveni intranet i putem oblaka i na temelju poslužitelja/podatkovnog centra. Za razvoj društvenog intraneta putem podatkovnog centra upotrebljavamo Linchpin. Linchpin intranet također se temelji na Confluenceu, moćnom Atlassianovom softveru za suradnju. Radi se o potpuno prilagodljivom komunikacijskom čvorištu koje se može prilagoditi potrebama vaše tvrtke i korporativnom dizajnu. Ako su vam potrebna proširenja za društveni intranet za koja trenutno nije dostupan nijedan proizvod, možemo ih samostalno razviti ili poboljšati.

Zašto raditi s venITure i Atlassianom?

Atlassianov softver Confluence pruža brojne funkcije za upravljanje i razmjenu informacija i predstavlja idealan temelj za vaš intranet. Naši certificirani Confluence administratori ne samo da su upoznati sa svim mogućnostima Confluencea, već su i u tijeku u pogledu dostupnih aplikacija i Linchpina. Kako bismo razvili odgovarajuće ideje, u intenzivnom smo kontaktu s vašom tvrtkom, vašom kulturom i vašim portfeljem proizvoda.
Platinum Solution Partner Enterprise LogoMedal

Više rješenja koja ubrzavaju vašu digitalnu transformaciju

Kontaktirajte nas
crossmenu