Naše ISMS rješenje jamči sigurnost podataka

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Aktivirajte ITSM pri velikoj brzini s Jira Service Managementom, sljedeću generaciju Jira Service Deska
Illustration ISMS

IT SERVICE MANAGEMENT

Zato vam je potreban ISMS

Opća uredba EU-a o zaštiti podataka poziva tvrtke da uspostave sustav upravljanja podacima. Tvrtke svih veličina i u svakoj industriji suočavaju se s nevjerojatnim opterećenjima u pogledu regulative i dokumentacije. Naše ISMS rješenje pomaže vam pri uspostavljanju postupaka i pravila unutar vaše organizacije. Naši konzultanti pomažu vam definirati, upravljati, kontrolirati, održavati i kontinuirano poboljšavati sigurnost informacija.
Konvergirajuće linije do ikone sigurnosti podataka

Prednosti ISMS rješenja za vašu tvrtku:

Smanjenje IT rizika
Pristup podacima za ovlaštene osobe
Sveobuhvatno i ispravno upravljanje vašim podacima
Sigurnost podataka kao konkurentska prednost
Provjera sukladnosti u odnosu na vlast i klijente (odjeljak 91., stavak 2. AktG-a)
Provjera učinkovitost provedenih mjera
Smanjenje odgovornosti
Redoviti pregled rizika u području sigurnosti informacija (npr. kroz unutarnju i vanjsku reviziju)
ISO 27001 certifikat + (ISO 9001)

Naše ISMS rješenje za vaše poslovanje

Naš ISMS temelji se na Confluenceu, odnosno na PDCA ciklusu. Na taj smo način u mogućnosti reagirati na okvire koji se stalno mijenjaju. Sigurnost je proces koji se konstantno mora poboljšavati. Naravno, uzimamo u obzir sve vaše pojedinačne sigurenITure nudi ISMS rješenje temeljeno na Confluenceu. Radi se o okviru s centraliziranim upravljanjem koji vam omogućuje upravljanje, praćenje, pregled i poboljšanje vaših praksi zaštite podataka na jednom mjestu. nosne zahtjeve.
tim radi na kompjuterima

PDCA MODEL

Naše ISMS rješenje temeljeno na PDCA ciklusu uključuje propise, ugovore, radne procese i druge poslovne procese, kao i IT sustave i strukture za obradu podataka. To, primjerice, uključuje interne propise za upravljanje politikama, upravljanje rizicima, hitnim IT slučajevima i upravljanje krizama. Osim toga, bilježe se informacije o strukturi organizacije (uloge i odbori) i procesima (sigurnosni procesi). Istovremeno, ISMS sadrži sve definicije procesa, kao i upute. Osim toga, u skladu sa zakonom, omogućeno je snimanje i suradnja s partnerima, dobavljačima i pružateljima usluga.
PLAN
Aktivirajte ISMS: odredite sigurnosne ciljeve i strategije, definirajte politiku sigurnosti informacija i odredite mjere
PDCA Circle
DO
Implementacija i rad ISMS-a: Implementirajte, upravljajte i kontrolirajte sigurnosne mjere
ACT
Održavanje i poboljšanje ISMS-a: reagirajte na pogreške, slabe točke i promijenjene okolišne uvjete
CHECK
Praćenje i provjeravanje ISMS-a: provjera učinkovitosti, smislenosti i usklađenosti sa sigurnosnim mjerama

NAŠE RJEŠENJE

Na koji način implementiramo vaš ISMS s Confluenceom

Jedinstveni oblici s jasnom strukturom

Koristimo se raznim aplikacijama za Confluence kako bismo kreirali prilagođene predloške. Na taj način nećete izgubiti važne podatke prilikom kreiranja stranica. Također, možemo pojednostaviti ili u potpunosti automatizirati pojedine korake.
Security Incident Template

Eliminirajte greške i rizike

Stvaramo tijekove rada za vas kako bismo osigurali ispravni prijenos informacija. Iz tog je razloga svaki dokument pouzdani i vjerodostojan.
Confluence interface

Potvrda čitanja

Želite li osigurati da su dokumenti pročitani, a osobito važne informacije? Imamo mehanizme koji vam omogućuju praćenje čitanja vaših dokumenata. Funkciju „potvrde čitanja“ moguće je integrirati u automatizirane tijekove rada.
Confluence interface 1

Zašto raditi s venITure i Atlassianom?

Uz Confluence, kao osnovu za vaš ITSM, vraćamo se na najinovativniju bazu podataka znanja. Omogućujemo vam tijekove rada i predloške za upravljanje dokumentima i kontrolu procesa na visokoj razini. Implementiramo ISMS rješenje u vašu organizaciju imajući u vidu vaše individualne zahtjeve, ali i odgovarajuće sigurnosne standarde.

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Jira Service Management

Kontaktirajte nas
crossmenu