Predstavljamo: ITSM s Jira Service Management

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Aktivirajte ITSM velike brzine s Jira Service Management, sljedeću generaciju Jira Service Deska
ilustracija Service Management

UPRAVLJANJE IT USLUGAMA

Zato je vrijeme da nadogradite svoj ITSM

Upravljanje uslugama za unutarnje i vanjske klijente predstavlja vam izazov jer zahtjevi za usluge nisu strukturirani? Mnoge tvrtke upotrebljavaju povijesno razvijene distributere e-pošte i hitne telefonske linije kako bi zaposlenicima raspodijelile zahtjeve. Istovremeno se šalju zahtjevi već uhodanim zaposlenicima kako bi brže dobili odgovor. Glavni izazov u ovom scenariju jest održavanje koncentracije kako bi se osigurao pregled i spriječila obrada istog zahtjeva više puta. Ovaj je izazov i velika prilika za vaše poslovanje: optimizacijom procesa upravljanja uslugama nećete samo povećati učinkovitost, već i opće zadovoljstvo klijenata i zaposlenika. 

Softver za upravljanje uslugama koji upravo to obećava često nije intuitivan niti omogućuje dijalog s klijentom. Na taj se način može dogoditi situacija u kojoj se komunikacija odvija u isto vrijeme kao i obrada zahtjeva. Zahtjevi za ITSM softver uvelike su se povećali posljednjih godina. Digitalna komunikacija zauzela je prvo mjesto, a međunarodna su istraživanja pokazala da korisnici žele jednostavan web portal, obradu većeg broja zahtjeva za uslugama i laku i brzu komunikaciju sa službom za korisnike

Što podrazumijeva upravljanje IT uslugama (ITSM)?

What does IT-Service Management (ITSM) mean?

U većini tvrtki ponuda IT podrške dijeli se na dva područja: „Help Desk“ (korisnička podrška) i „Service Desk“ (služba za podršku). Dok „Help Desk“ upravlja hitnim incidentima ili rješenjima, „Service Desk“ pruža druge usluge, poput opskrbe zaposlenika IT infrastrukturom. S druge strane, ITSM razvija svoju podršku na način da je sve više usmjerena ka klijentima, korisnicima i uslugama. Upravljanje uslugama podrazumijeva se kao usluga koja bi trebala jamčiti visoku razinu zadovoljstva klijenata.

Naše ITSM rješenje za vaše poslovanje

Rješenje koje je razvio venITure objedinjuje zahtjeve „Help Deska“ i „Service Deska“ sa standardima za ITSM. S pomoću Jira Service Managementa kao ITSM softvera moguće je razviti alate za IT usluge, kao i platforme za područja ljudskih potencijala, prodaje, marketinga, prava, upravljanja objektima ili upravljanja voznim parkom. Jira kao ITSM alat praktički nema granica.
tim koji radi na računalima
Icon

Brzo upravljanje uslugama

Naše ITSM rješenje za vašu tvrtku je „ready-to-start“ sustav s obzirom da imamo pristup ITSM softveru temeljenom na oblaku zbog našeg partnerstva s Atlassianom. Jira Service Management prilagođavamo vašim potrebama: Service Desk može se podesiti za sve odjele i ima mogućnost nadogradnje u bilo kojem trenutku.
Icon

Vizualizacija i određivanje prioritetnih zadataka

S Atlassianovim ITSM softverom možete pratiti zadatke unutar cijele tvrtke i povezivati ​​različite procese. Također, sustav za izdavanje omogućuje strukturirane obrasce tako da se sve relevantne informacije mogu filtrirati prilikom kreacije zahtjeva za uslugu. Zahtjev se odmah prosljeđuje nadležnom odjelu. Na taj se način izbjegava dvostruka obrada zahtjeva i fokus se stavlja na pojedinačne zadatke. U našem ITSM alatu zastoje možete spriječiti na način da održavate status sustava za izdavanje obrazaca.
Icon

Sigurni i pouzdani procesi

ITSM sustav ima sustav upravljanja imovinom koji raspoređuje sve elemente o kojima aplikacija ovisi u infrastrukturi sustava. Osim toga, pojedinačnom imovinom može se upravljati za brzo rješavanje problema i smanjenje utjecaja promjena na područja usmjerena prema krajnjim korisnicima. Također, ovo ITSM rješenje ima potpunu kontrolu nad upravljanjem incidentima, tako da se može upravljati razinama eskalacije usluga.
Icon

Automatizacija procesa

Upotrebom automatizacije povećava se produktivnost i kvaliteta rada vašeg tima kroz smanjenje količine zadataka koji se moraju obaviti manualno. Naše ITSM rješenje nudi vam različite predloške za automatizaciju uslužnih procesa. Pojedinačna pravila automatizacije mogu se kreirati u alatu za upravljanje IT uslugama bez koda i bez skriptiranja.
Icon

Jednostavnije upravljanje razinom usluga

Sa SLA funkcijom integriranom u ITSM softver možete se pobrinuti da vaši zaposlenici u službama prijavljuju samo termine dogovorene s vašim klijentom u sklopu sporazuma o razini usluga. Automatsko određivanje prioriteta zahtjeva, na temelju dogovorenih SLA-ova, znači da korisnici s višom razinom usluge imaju prioritet prilikom obrade.
Icon

Integrirano upravljanje znanjem

Povezivanje Jira Service Managementa s Confluenceom prvi je korak prema samostalnoj službi za podršku. Uz Confluence, podacima se može lako upravljati i povezivati ih sa zaprimljenim zahtjevima. Prilikom kreiranja zahtjeva za uslugu u Jira sustavu za zahtjeve (Jira Ticket System), funkcija pretraživanja može automatski predložiti odgovarajući korisni članak. Na ovaj način možete spriječiti kreiranje zahtjeva za banalne probleme.
Icon

Povežite Dev i Ops

ITSM alat Jira na početku se upotrebljavao primarno za razvoj softvera. Razvojni timovi i danas imaju koristi od toga. Integriranje revizijskih tragova omogućuje bilježenje i provjeru svake promjene prije njezinog uvođenja. Ova vrsta upravljanja kvalitetom omogućuje našim klijentima dodanu pojedinačnu vrijednost s jedne strane i kontrolu rizika s druge strane. Integracija revizijskih tragova može se izvesti izravno s pomoću Bitbucket Pipelinesa iz Atlassiana ili s pomoću drugih CI/CD alata.
Icon

Više nego izvan okvira

Kad govorimo o fleksibilnom radu, korporativnom brendiranju, automatizaciji i ostalom, kod Jira Service Managementa ne postoje ograničenja. Proširenjem ITSM softvera s raznim aplikacijama ili programiranjem pojedinih funkcija, u mogućnosti smo savršeno prilagoditi alat vašim potrebama i integrirati ga u vašu tvrtku. Za učinkovitu integraciju preporučujemo da svoje ITSM rješenje povežete s postojećim sustavom i njegovim poretkom. Jira Service Management se može povezati s popularnim alatima kao što su Microsoft Teams, Slack, Outlook ili Salesforce.

Jesmo li vas zainteresirali?

Ako jesmo, odmah se obratite našim stručnjacima! Radujemo se besplatnom prvom sastanku s vama. Na ovaj način možemo vam ponuditi prilagođeno rješenje za vaše potrebe.

ATLASSIAN ALATI

Naša rješenja se temelje na Atlassian softveru

Saznajte više o Atlassianu

Zašto ITSM s Atlassian oblakom & venITure

Kombinacija Atlassian alata i znanja koje venITure kao Atlassian Enterprise i Platinum partner ima, idealni su temelj za implementaciju vaših pojedinačnih ITSM zahtjeva, kao i za njihovu integraciju i migraciju u vašu postojeću infrastrukturu sustava. Tijekom cijelog procesa uvijek jamčimo pouzdane rezultate uz niske operativne troškove. Upotreba Atlassian proizvoda nudi mogućnost nadogradnje u bilo kojem trenutku i stoga može dovesti do povećanog učinka u svim odjelima.
Atlassian Trophy

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Jira Service Management

Kontaktirajte nas
crossmenu