Kreirajmo nešto značajno zajedno!

Tražimo entuzijastične kolege koji su predani svojem dijelu posla. Zajedno s nama kreirajte nova rješenja za poticanje digitalne transformacije i učinite svijet boljim.
Posao u venITure

Tko smo mi

Kao Atlassian Platinum & Enterprise Solution partner, podržavamo tvrtke svojim stručnim znanjima o Atlassian proizvodima i njihovim aplikacijama. Svojim uslugama i rješenjima podržavamo digitalnu transformaciju tvrtki svih veličina i industrija. Također, podržavamo klijente instalacijom i integracijom Atlassian alata. Naša usluga uključuje savjetovanje, prilagođavanje i razvoj aplikacija s jednim ciljem: pružanje pomoći klijentima u optimizaciji poslovnih aktivnosti.

Što tražimo

Naš je tim uvijek u potrazi za novim, motiviranim i kreativnim umovima koji se ne boje razmišljati izvan okvira. Zanima vas tehnička izvrsnost, dizajn korisničkog sučelja i želite razviti tehnologije koje pomažu ljudima u rješavanju stvarnih problema? U tom ste slučaju na pravom mjestu! Pokrenite promjene sada na način da nam pomognete ostvariti našu misiju i cilj uz istovremeni napredak u svojoj karijeri.

Digitalne entuzijaste

Bilo da se radi o digitalnim domorocima ili digitalnim imigrantima, važno je da promišljate kreativno! Iskustvo s Atlassian proizvodima poželjno je, ali nije uvjet.

Timske igrače

Vjerujemo da najbolja rješenja proizlaze iz timskog rada. Iz tog su nam razloga suradnja i poštenje važni.

Samostalne i poštene osobe

Tražimo zaposlenike koji su iskreni i strastveni u ostvarivanju vaših ideja. Povrh svega, samostalni i kreativni rad ključan je za naš fleksibilni tim!

Strastvene štrebere

Bilo da ste IT zaljubljenik, marketinški genijalac, kreativni UX dizajner, elokventni prodavač ili strastveni konzultant, u potrazi smo za ljudima koji vole svoj posao i kojima je daljnji razvoj važan.
rad

Aktivni oglasi za posao

Ovdje možete pronaći trenutno otvorena radna mjesta. Kontaktirajte nas ako pronađete posao koji vam se sviđa!
background image
Prikaži sve
Njemačka
Turska
Hrvatska
Bosna i Hercegovina
Dubai

STUDENTI

Poslove koje nudimo studentima i pripravnicima

U ponudi imamo radna mjesta za studente, mjesta dvojnog obrazovanja, pripravništva, stažiranja i honorarna radna mjesta jer želimo mladim talentima dati priliku za stjecanje praktičnog iskustva u ranoj fazi. Mnogi naši studenti već su postali sastavni dio našeg tima. Radujemo se što ćemo mladima nastaviti pružati jedinstven pogled u svijet rada i osposobljavati ih kako bi se zaposlili na puno radno vrijeme.
rad u venITure

Samostalna prijava

Mislite da biste se savršeno uklopili u naš tim, ali ne vidite pravoradno mjesto za vas? U tom se slučaju samostalno prijavite. Voljeli bismo znati više o vama. Vaše podatke spremamo u našu bazu podataka kako bismo vam brzo mogli ponuditi odgovarajući posao. Veselimo vam se!

Prednosti za zaposlenike

Zašto biste trebali raditi s nama

Icon work tools

Suvremeni alati za rad

Suvremeni alati naša su osnova za besprijekornu međunarodnu suradnju.
Icon team

Cool tim

Timski duh iznimno nam je važan! Odnosimo se jedni prema drugima s poštovanjem i uvažavanjem.
Icon training

Različite mogućnosti obuke

Podržavamo vaš profesionalni i osobni razvoj
Icon work

Fleksibilan rad

Fleksibilnim radnim vremenom jamčimo dobru ravnotežu između posla i privatnog života svojim zaposlenicima.
Icon hierarchy

Vodoravna hijerarhija

Radimo u fleksibilnim i samostalno organiziranim timovima.
Icon benefits

Daljnje prednosti

Surađujemo s Multisportom i nudimo pogodnosti koje našim zaposlenicima omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske.
Kontaktirajte nas
crossmenu