Konsolidacija okruženja vašeg alata

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Smanjujemo složenost vašeg Atlassian portfelja alata i stvaramo učinkovitu IT infrastrukturu.
Čovjek ide uz stepenice

KONSOLIDACIJA

Zašto je logično konsolidirati instance

povezivanje linija
Često se Jira i Confluence instance upotrebljavaju u različitim projektima i timovima bez središnjeg planiranja. To dovodi do pronalaska različitih verzija, načina provedbe i konfiguracija alata unutar jedne organizacije. To za organizacije predstavlja brojne izazove. Nedostatak povezanosti između pojedinačnih instanci dovodi do većih troškova i nezadovoljstva zaposlenika. Istovremeno, kvaliteta usluge nije dosljedna unutar organizacije zbog različitih timova za podršku i različitih verzija licence. Osim što povećavamo produktivnost i smanjujemo troškove, promičemo fleksibilnost vaše tvrtke konsolidacijom vaših Atlassian alata. Podaci o upravljanju mogu se centralizirano prikupljati i silosi se mogu raščlaniti. Atlassian proizvodi imaju mnogo toga u ponudi tijekom razvoja, projekta i životnog ciklusa proizvoda. Kombiniranjem i objedinjavanjem različitih instanci jamčimo najbolju iskoristivost vaših alata!

Što konsolidacija zapravo podrazumijeva?

Konsolidacija podrazumijeva kombiniranje nekoliko instanci, odnosno nekoliko alata. Proces konsolidacije obično dovodi do veće produktivnosti, poboljšanog timskog rada, nižih troškova i učinkovitijih procesa upravljanja. Kao rezultat povećane transparentnosti i poboljšanog timskog rada, upravitelji softvera mogu donijeti učinkovitije odluke. Na taj se način zadovoljstvo korisnika povećava kroz precizniju i bržu komunikaciju, suvišni troškovi mogu se smanjiti i timski rad dodatno poboljšati. Smanjite suvišne zadatke implementacijom središnjeg načina upravljanja korisnicima i upotrebom automatizacije. U konačnici, procesi se optimiziraju i osigurava se stabilno upravljanje znanjem, kao i neometano upravljanje izdanjima.

Naše rješenje:

Atlassian konsolidacije složeni su projekti koje realiziramo upravo za vas zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu. Tijekom procesa povezuju se trenutni podaci i konfiguracije. Naši konzultanti pružit će vam pomoć u pogledu upravljanja promjenama: pomoći ćemo u usklađivanju procesa, osposobiti korisnike i uspostaviti novi način upravljanja. 

Mogući Atlassian procesi integracije su, primjerice, povezivanje Jire i Confluencea, Jire, Bitbucketa i Confluencea ili Jire, Bitbucketa i Bambooa. Povezivanjem više od jednog Atlassian proizvoda u jedan podatkovni centar ili u oblak čiji je Atlassian poslužitelj predstavlja savršenu priliku za optimizaciju administracije vaših Atlassian aplikacija. Budući da hosting pruža Atlassian, opcija koja prima usluge poslužitelja u oblaku nudi dodatni potencijal za smanjenje administrativnog opterećenja.
Logo Puzzles

„POUZDAJTE SE U NAS“

Prednosti konsolidacije

Povezivanje različitih instanci preduvjet je za učinkovitu IT infrastrukturu. Konsolidacija poboljšava i suradnju, ali i povećava kvalitetu usluga i zadovoljstvo zaposlenika.
Icon

Pojednostavljenje IT infrastrukture

Stalno prebacivanje između instanci radi praćenja korisnika, aktivnosti i zadataka, predstavlja veliki teret za timove organizacije. Konsolidacija Atlassian instanci povećat će produktivnost vašeg osoblja.
Icon

Poboljšana suradnja

Konsolidacija Atlassian instanci pruža veću transparentnost i sljedivost procesa. Istovremeno, dozvole i razine sigurnosti moguće je standardizirati. Rušenjem barijera timovi mogu bolje razmjenjivati ​​informacije, učinkovitije komunicirati i upotrebljavati dosljedne konfiguracije.
Icon

Smanjenje troškova

Jedna instanca štedi troškove licenciranja i istovremeno smanjuje napore za daljnji razvoj i održavanje infrastrukture.
Icon

Poboljšanje sigurnosti i kvalitete

Budući da su sustavi, procesi i funkcije izvještavanja standardizirani ili automatizirani unutar organizacije, to rezultira poboljšanom sigurnošću s jedne strane i poboljšanom kvalitetom s druge strane.

Naš postupak konsolidacije:

Plan

Definiranje projektnog tima
Analiza i dokumentacija trenutne instalacije
Vrednovanje relevantne tehnologije

Test

Definiranje postojećeg migracijskog puta
Priprema prekida rada poslužitelja

Konsolidacija

Standardizacija postavljanja softvera
Integracija ili migracija instanci
Provedba testa i upravljanje uvođenjem

Zašto raditi s Atlassianom i venITure?

Konsolidacija Atlassiana nudi niz vrijednih prednosti za vašu organizaciju za značajno poboljšanje korisničkog iskustva, upravljanja aplikacijama i ukupnih poslovnih rezultata. Kroz dugogodišnje iskustvo u EMEA regiji, idealan smo partner koji će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje Atlassian alate.

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Atlassian alatima

Kontaktirajte nas
crossmenu