Predstavljamo: LeSS s Atlassian alatima

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Osim SAFea, LeSS također predstavlja okvir za povećanje fleksibilnosti u vašoj organizaciji; na taj su način procesi i timovi spremni za budućnost.
čovjek kontrolira proces sa svoja četiri ekrana

LeSS KAO AGILNI OKVIR

Pokrenite fleksibilnu transformaciju s LeSSom

LeSS je odgovor na pitanje: kako možemo nadograditi Scrum u velikim organizacijama, a da pritom ne izgubimo njegove prednosti? Large Scale Scrum Framework, skraćeno LeSS, okvir je za fleksibilnu i interdisciplinarnu suradnju u timovima. Ovdje se Scrum načelo primjenjuje na mnoge timove koji zajedno rade na proizvodu ili projektu. To vam omogućuje da podijelite i dodijelite odgovornosti na fleksibilniji način. Istovremeno, zajamčena je transparentna organizacija i razvoj usmjeren na klijente. Projekti u razvojnim timovima mogu se učinkovito osmisliti s pomoću LeSSa, zbog čega je LeSS posebno prikladan za razvoj softvera u većim razmjerima.
Icon Integration

Prednosti LeSSa 

LeSS nadograđena je inačica Scruma
Povećana fleksibilnost
Visoka razina transparentnosti procesa
Usredotočenost na proizvod
Usredotočenost na klijenta
Kontinuirano poboljšanje ponude
Sistematsko razmišljanje
Empirijska kontrola procesa

Implementirajte LeSS s Atlassian alatima

U današnjem svijetu tvrtke moraju biti u stanju brzo se prilagoditi i iskoristiti prilike koje se pojave. Iz tog je razloga fleksibilnost postala neophodna u tvrtkama koje žele biti konkurentne. Brojna istraživanja pokazuju pozitivan utjecaj fleksibilnih strategija na poslovne rezultate i zadovoljstvo zaposlenika. Samoljepljivi papirići su korisni, ali s pravim alatima možete imati fleksibilnije performanse! 

LeSS INTEGRACIJA

Evo kako ćemo implementirati LeSS

Scrum, LeSS i LeSS Huge modeli mogu se upotrebljavati u svim tvrtkama za uspostavljanje i nadogradnju fleksibilnosti. Implementacija okvira uvijek ovisi o vašim zahtjevima i željama. Tvrtkama za početak preporučujemo Scrum model kako bi radile na timskoj kulturi i stekle dovoljno iskustva u fleksibilnom okruženju. Sljedeći je korak nadogradnja s LeSSom. Standardni LeSS okvir pokriva do osam razvojnih timova. LeSS Huge prikladan je za velike tvrtke i može rasporediti cijelu organizacijsku strukturu iz više od osam razvojnih timova. 

Podržavamo vas tijekom cijelog procesa transformacije prema većoj fleksibilnosti. S našim Atlassian alatima nudimo vam idealne temelje za fleksibilnost. Proširenjima i prilagodbom programskih rješenja jamčimo vam alate posebno prilagođene vašim zahtjevima.
Icon Integration

Implementirajte LeSS s Atlassian alatima

Radujemo se što vam možemo pomoći u provedbi LeSSa. Ovisno o vašim pojedinačnim zahtjevima, koristit ćemo Jira Softver ili Jiru Align. Radujemo se besplatnom prvom savjetovanju s vama.
Kontaktirajte nas odmah

Zašto Scale Agile s venITure i Atlassianom?

Podržavamo tvrtke u učinkovitom povećanju fleksibilnosti unutar njihovih organizacija, ali i u provedbi njihovih individualnih poslovnih zahtjeva. Slijedeći 10 načela LeSSa, pomažemo tvrtkama u stvaranju odgovornijih timova s ​​naglaskom na klijenta i suradnju. Naši konzultanti s LeSS certifikatom mogu vas savjetovati i voditi na putu provedbe strategije osmišljene za vaše poslovanje.
Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise LogoMedal
Kontaktirajte nas
crossmenu