Naše partnerstvo s Linchpinom

Koristimo se Linchpinom kako bismo vam pružili personalizirani društveni intranet temeljen na Confluenceu. Linchpin najbolji je temelj za vaš intranet u okruženju podatkovnog centra.
Linchpin prednosti

OVO JE LINCHPIN

Prava suradnja na društvenom intranetu

Tvrtke i njihovi zaposlenici podložni su stalnim promjenama. Iz tog je razloga fleksibilna i transparentna koordinacija unutar tvrtke važan čimbenik kako bismo bili u korak s vremenom. S Linchpinom smo razvili učinkovito rješenje koje olakšava razmjenu unutar cijele tvrtke i koje osigurava pravu suradnju. 

Linchpin intranet se temelji na Confluenceu, moćnom Atlassianovom softveru za suradnju. Linchpin je potpuno prilagodljivo komunikacijsko čvorište koje se prilagođava potrebama, ali i strukturi vaše tvrtke. Personalizacija intraneta temelji se na postavkama profila koje vaš zaposlenik unese (npr. lokacija, odjel i/ili jezik zaposlenika). Korisnički profil sastoji se od informacija poput fotografije profila, interesa i prednosti vašeg zaposlenika, no i druga se polja na profilu mogu dodati. Korisnik ima mogućnost pretplate na prilagođene vijesti kako bi dobio kratki pregled relevantnih vijesti. Primjerice, postoji mogućnost i LDAP veze za dobivanje podataka o profilu iz Active Directoryja.

Ukratko, Linchpin u kombinaciji s Confluenceom pokriva pet najvažnijih zahtjeva za društveni intranet

Confluence iLinchpin
Icon: check
Upravljanje znanjem
Icon: check
Mobilnost
Icon: check
Stručno pretraživanje
Icon: check
Mikroblogiranje
Icon: check
Personalizirane poruke

SREDIŠNJE MJESTO ZA SVE ZAPOSLENIKE

Dijelite sadržaj i razmjenjujte ideje

Linchpin vašim zaposlenicima omogućuje koordinaciju svakodnevnog rada. Pristup važnim dokumentima, kao i važnim informacijama, odvija se u nekoliko sekundi. Kad se pojavi potreba za stručnjacima, zaposlenici lako mogu pronaći pravu kontakt osobu. To je moguće zahvaljujući moćnoj funkciji filtriranja zvanoj „Expert Finder“. Na taj se način olakšava suradnja unutar vaše organizacije. Sve su funkcije dostupne i na međunarodnoj razini, a samim time i u cijeloj grupaciji. Osim toga, vašim je zaposlenicima lakše sudjelovati u događajima jer će interni sastanci poduzeća biti javno dostupni. Na pozive za sastanak može se odgovoriti izravno u sustavu. 

S pomoću Linchpina poboljšava se komunikacija unutar vašeg poduzeća. „Enterprise News“ prikazuje najnovije vijesti vašim zaposlenicima na prilagođen način, a „Microblogging“ prikazuje vremensku liniju (slično Facebooku) za izravnu komunikaciju među vašim zaposlenicima. Mikroblogiranje omogućuje jednostavnu i brzu komunikaciju, bez kompliciranih poruka preko e-pošte.

Olakšajte suradnju kako biste zajedno stvarali više

S Linchpinom vaši zaposlenici mogu komunicirati na jednoj platformi, razmjenjivati ​​ideje i dijeliti svoje znanje. Integriranjem poznatih i poslovno relevantnih alata, poput softvera za e-poštu, telefon i chat, vaši će zaposlenici imati značajke poput razgovora, video poziva ili funkcija lajkanja postova. Od suradnje nekoliko timova na jednom mjestu do razmjene s kolegama diljem svijeta, Linchpin olakšava komunikaciju vaših zaposlenika. 

Na temelju osnovne strukture Confluencea, Linchpin omogućuje snažan intranet kako bi dokumenti i informacije vašim zaposlenicima bili dostupni. Dokumentacija s važnim sadržajem dostupna je svim zaposlenicima, može se brzo kreirati, ali se i lako uređuje. Ovom se sadržaju može pristupiti u bilo kojem trenutku. S konceptom „Donesi svoj uređaj“ zaposlenici mogu povezati svoje privatne uređaje i uspostaviti siguran pristup intranetu. Uz mobilnu aplikaciju „Linchpin Mobile“ svaki je zaposlenik uvijek u tijeku. Za zaposlenike koji nemaju fiksnu radnu stanicu za računalo (npr. zaposlenici u pogonu) postoji „Linchpin Touch“. Uz „Linchpin Touch“ zaposlenici u pogonu, između ostalih, mogu pristupiti intranetu putem velikog zaslona osjetljivog na dodir.  

Implementacija društvenog intraneta s Linchpinom 

Jesu li vas se naše rješenje i suradnja s Linchpinom dojmili? U tom se slučaju odmah obratite stručnjaku za besplatne prve konzultacije. Bit će nam drago saznati više o vašim zahtjevima i upoznati vas s mogućnostima Linchpina.
Kontaktirajte nas odmah

Zašto raditi s venITure i Atlassianom?

Atlassianov softver Confluence pruža brojne funkcije za upravljanje i razmjenu informacija i predstavlja idealan temelj za vaš intranet. Naši certificirani Confluence administratori ne samo da su upoznati sa svim mogućnostima Confluencea, već su i u tijeku u pogledu dostupnih aplikacija i Linchpina. Kako bismo razvili odgovarajuće ideje, u intenzivnom smo kontaktu s vašom tvrtkom, vašom kulturom i vašim portfeljem proizvoda.
Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner CertificateIcon: Certificate

Više rješenja koja ubrzavaju vašu digitalnu transformaciju

Kontaktirajte nas
crossmenu