Atlassian migracija u oblak

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Iskusite upravljanje, suradnju i razvoj softvera na sedmom nebu. Pratimo vas na putu do oblaka i brinemo o migraciji.
Working on Atlassian Cloud Migration

SMJERNICE

Migracija u oblak kao sljedeći korak vaše digitalne transformacije

Atlassian naglasak stavlja na svoju Cloud-First strategiju. Stoga, Atlassian mijenja svoj portfelj proizvoda i 2024. obustavit će podršku za proizvode temeljene na poslužitelju. Ova će promjena utjecati na sve Atlassian proizvode, kao što su Confluence, Jira, Jira Service Management, Bitbucket, Crows i Bamboo. Prijelaz sa servera ili data centra na cloud hosting servise nije jednostavan, ali je orijentiran na budućnost i nužan je kako bismo išli u korak s brzim razvojem IT industrije. Migracija u oblak osigurava vaš boravak u ekosustavu Atlassian Solutionsa, a suradnja među timovima i dalje se može razvijati u budućnosti.

PREDNOSTI ATLASSIAN OBLAKA

Migracija u oblak

01

Mogućnost nadogradnje i fleksibilnost

Atlassian nudi niz pretplatničkih planova koji su dovoljno fleksibilni za prilagodbu pojedinačnim potrebama tvrtki i ispunjavanje poslovnih zahtjeva. Planovi se mogu razmjenjivati, a to olakšava reakciju na promjene koje se, primjerice, mogu odnositi na veličinu tvrtki.
02

Sigurnost i zaštita podataka

Enkripcija, sigurnost podataka i usklađenost: Atlassian je uložio mnogo truda u obradu podataka na najbolji mogući način u skladu s državnim sigurnosnim standardima (SOC2, SOC3, ISO 27001, ISO 27018, PCI DSS).
03

Smanjenje napora i troškova

Atlassian omogućuje hosting, zaštitu i održavanje proizvoda što dovodi do smanjenog napora u administraciji i ažuriranjima. Nadalje, nema više potrebe za fizičkim hardverom poput poslužitelja ili podatkovnog centra. Mogu se ukinuti troškovi kupnje ili održavanja navedenih uređaja.
04

Dostupnost

Visoka razina dostupnosti i pouzdanosti kroz najnovije tehnologije. Dok je pretplata aktivna, dostupni su sljedeći sporazumi o razini usluga:
  • Premium Cloud proizvodi – 99,9 %
  • Enterprise Cloud proizvodi – 99,95 %
05

Pristup putem mobilnog uređaja

Atlassian nudi sve aplikacije u oblaku bez naknade kao mobilne aplikacije, što vam omogućuje jednostavan pristup dok ste u pokretu.
06

Individualizacija

Visoka prilagodljivost u skladu s poslovnim zahtjevima zahvaljujući više od 1.000 aplikacija i integracija na Atlassian Marketplace platformi.
07

Sigurnosne kopije

Sigurnosne kopije stvaraju se svakodnevno i pohranjuju se 30 dana, što omogućuje preciznu obnovu po datumima. Unutar ciklusa od 48 sati moguće je izraditi sigurnosnu izvanmrežnu kopiju koju Atlassian pohranjuje sedam dana.
08

Upravljanje korisnicima putem Atlassian Access pretplate

Upravljanje korisnicima može se provesti putem Atlassian Access pretplate. To donosi mnoge prednosti poput dvostruke provjere autentičnosti s jedinstvenom prijavom. Nadalje, podržana je aktivna sinkronizacija direktorija s Oktom, Azureom, OneLoginom, Idaptiveom i mnogim drugim direktorijima.
Team is havin fun while cloud migration

Ovako mi to radimo:

Zajedno procjenjujemo vaš trenutačni sustav, kao i procese na vašem poslužitelju ili instanci podatkovnog centra, te ih postupno migriramo u oblak. Naše iskustvo s migracijama, fleksibilne metode i cjelokupni portfelj Atlassian proizvoda idealna su osnova za uspješno svladavanje ovog izazova. Ulažemo vrijeme kako bismo zajedno isplanirali prijelaz što je moguće detaljnije. Podržat ćemo vas u bilo kojem trenutku svojim stručnim znanjima. Specijalizirani smo za podršku klijentima s pojedinačnim zahtjevima. Nakon uspješne migracije, rado ćemo vas podržati u osposobljavanju vaših agenata za upotrebu nove instance u oblaku. Opskrbit ćemo vas potrebnim materijalima, obukama i na taj način omogućiti digitalnu transformaciju vašeg poslovanja.

Iz ovog smo razloga pravi odabir za migraciju u oblak:

Kao Enterprise Platinum Solution partner, venITure se pokazao potpuno kvalificiranim – naši certificirani Atlassian stručnjaci sa svojim dugogodišnjim iskustvom, ali i stalnim usavršavanjem, mogu pružiti podršku prilikom planiranja i provedbe. Već smo osmislili značajan broj uspješnih migracija raznih veličina. Rado ćemo vam prenijeti svoje znanje i iskustvo!
Arrows point to the cloud

#ourwaytocloud

uvijek ste u tijeku

Budući da i sami prelazimo na oblak, odlučili smo svoja iskustva podijeliti s vama! Cilj nam je prikazati svoj migracijski put transparentno i na što razumljiviji način. Ako smo vas zainteresirali i ako ne želite propustiti buduća ažuriranja, upoznajte se s #ourwaytocloud!
Saznajte više
Kontaktirajte nas
crossmenu