Naša mreža partnera

Kako bismo razvili najbolje rješenje za naše klijente, surađujemo s raznim međunarodnim partnerima
sastanak partnera

PARTNERSKI PROGRAM

Samo zajedno možemo pokrenuti promjene

Naš je cilj prilagoditi Atlassian alate individualnim zahtjevima vaše kompanije na najbolji mogući način kako bismo osigurali najbolje moguće performanse. Iz ovog razloga surađujemo s raznim partnerima. Na ovaj vam način možemo ponuditi široki izbor aplikacija s Atlassian Marketplacea. Kroz našu raznoliku partnersku mrežu raspolažemo velikim portfeljem proširenja Jire i Confluencea koja naši konzultanti mogu uvesti za vas u bilo kojem trenutku. Osim toga, kroz naša se partnerstva otvaraju i druge opcije – posebno obučeni konzultanti i podrška po načelu prioriteta.
Mapa

Partneri iz cijelog svijeta

Adaptavist je globalni dobavljač inovativnih rješenja koja tvrtkama omogućuju povećanu fleksibilnost. Adaptavist je stručan u područjima kao što su Enterprise Apps i Managed Services.
Seibert Media distribuira softvere za bolju suradnju unutar timova. Kako bi stvorio svijet rada uz stvarnu suradnju, Seibert Media savjetuje svoje klijente o softverskim rješenjima koja se temelje na suradnji.
Tempo je pionir u područjima praćenja vremena i planiranja resursa u Jiri, a kompanijama nudi sveobuhvatan uvid u njihovo usklađivanje.
yasoon razvija pametne aplikacije koje na pametan način povezuju Microsoft i Atlassian aplikacije. S bogatim iskustvom u svijetu Microsofta i Atlassiana, yasoon nudi konkretna rješenja.
Decadis je vodeća kompanija za razvoj aplikacija za Atlassianove verficirane aplikacije. Uz xApps, u ponudi imaju idealan izbor aplikacija koje će vam pomoći da najbolje iskoristite Atlassian alate.
Misija K15t kompanije je proširiti iskustvo Atlassiana na svakoga kroz ponudu inovativnih aplikacija i usluga poput Scroll Apps for Confluence, između ostalih.
Starware je stručnjak za razvoj aplikacija na Atlassian Marketplaceu. Starware razvija certificirana rješenja koja se mogu upotrebljavati u područjima upravljanja konfiguracijama.
Resolution je Platinum Marketplace Partner, stručnjak u softver developmentu. Pozicionirali su se s konstantnim razvojem rješenja za Atlassianove proizvode na oblaku.
Uz višestruka proširenja aplikacija, Caelor želi instancu u oblaku učiniti još privlačnijom. Proširenja održivo poboljšavaju korisničko iskustvo i pojednostavljuju suradnju timova.

Postanite i vi partner

venITure je vodeći Atlassian Solution Partner u EMEA regiji. Neprestano proširujemo portfelj usluga kako bismo mogli odgovoriti na potrebe različitih regija i industrija. Imamo i međunarodni prodajni i konzultantski tim koji ima bogato i dugogodišnje iskustvo s Atlassian alatima. Najbolji smo partner koji vam može pružiti podršku u distribuciji vaših aplikacija i komplementarnih usluga. Jesmo li vas zainteresirali? 

Ako je odgovor da, kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o daljnjim pojedinostima i mogućem partnerstvu.  

.
Postanite partner sada
Kontaktirajte nas
crossmenu