Ubrzavamo vašu digitalnu transformaciju

Consulting and agile Software 

Više od 100 zaposlenika
 u tri zemlje vodi vaše timove već pet godina.
Zakažite sastanak odmah
Work management for all badge
venITure tim

VODEĆI ATLASSIAN KONZULTANT U EMEA REGIJI

Vaš savjetnik za Atlassian softverska rješenja

Kao Atlassian Platinum & Enterprise Solution partner, nudimo pravo softversko rješenje za sve odjele, kao i brzo i stručno savjetovanje. Za tradicionalnu tvrtku koja želi napraviti iskorak prema budućnosti, sve do start-upova: naša su rješenja jednostavna, dolaze iz jednog izvora i savršeno su prilagođena vašoj tvrtki. Nudimo vam pojedinačne Atlassian softverske licence, kao i sveobuhvatna pouzdana rješenja za svaku aplikaciju. Naše dugogodišnje iskustvo, iskustvo cjeloživotnog učenja, entuzijazam prema inovacijama, osjećaj za trenutne trendove, nove mogućnosti i razvojne mogućnosti odlike su venITure. Radimo na najsuvremenijoj razini i već danas imamo rješenja za pitanja koja ćete postaviti sutra.

“WE GET IT DONE”

Rješenja koja dodaju vrijednost

IT rješenja koja venITure ima u ponudi osiguravaju bolju suradnju među timovima i učinkovite procese u svim industrijama. Bez obzira na industriju, naša rješenja igraju važnu ulogu u uspješnom digitalnom korporativnom upravljanju. Bilo da se radi o softverskom timu, timu koji radi u službi ili poslovnom timu, s našim rješenjima na području upravljanja znanjem, upravljanja projektima, upravljanja zadacima i digitalizacije procesa, pokrećemo digitalnu transformaciju vaše tvrtke. U svim smo našim područjima primjene uvijek usredotočeni na učinkovitost i djelotvornost u odnosu s klijentima.
Icon
Digitalna transformacija za vašu tvrtku
Širimo vašu infrastrukturu i poboljšavamo digitalnu suradnju kako biste povećali povrat ulaganja.
Icon
Atlassian savjetovanje – softveri
venITure je jedan od najvećih Atlassian konzultanata u EMEA regiji i certificirani Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner. Kao dio naše lepeze konzultantskih usluga, za vas kreiramo prikladni Atlassian skup alata i prilagođavamo pojedinačna softverska rješenja vašim potrebama.
Icon
Implementacija fleksibilnih okvira
S pomoću Atlassian softvera stvaramo visokokvalitetnu i fleksibilnu infrastrukturu koja je temelj uspješne implementacije fleksibilnih metoda i procesa.
Icon
Višekanalni angažman klijenta
Na temelju Infobip proizvoda pomažemo vam u izgradnji trajnog i značajnog odnosa sa svojim klijentima. Povezujemo vaše sustave s uobičajenim komunikacijskim platformama, stvaramo mogućnosti za personaliziranu komunikaciju i osiguravamo inteligentne chatbotove.
Icon
Digitalizacija javnih ustanova
Svojim znanjem ne samo da želimo potaknuti digitalizaciju tvrtki, već želimo pomoći i javnim ustanovama pri osmišljavanju učinkovitih digitalnih procesa i njihovoj prilagodbi krajnjem korisniku.

VAŠE PREDNOSTI

Kako vas možemo podržati

01

Obuke

Nudimo službene Atlassian tečajeve osposobljavanja koje možete rezervirati na mreži za sebe ili svoj tim u bilo kojem trenutku. S pomoću naših ćete tečajeva osposobljavanja u svakodnevnom radu maksimalno iskoristiti svoje Atlassian alate.
02

Savjeti i implementacija

Pronalazimo najbolje digitalno rješenje za vaše poslovne procese, podržavamo vas tijekom implementacije i nudimo vam potpunu uslugu i optimizaciju performansi za rad vaših Atlassian alata.
03

Upravljanje licencama

Nudimo vam sveobuhvatnu, brzu i povoljnu uslugu licenciranja za Atlassian i Infobip proizvode. Također, rado ćemo vam pomoći optimizirati vaš postojeći model licenciranja.
04

Aplikacije

Zajedno s našim partnerom i suradnikom Caelorom, za vas razvijamo aplikacije prilagođene klijentima kako bi vaši Atlassian alati mogli biti savršeno prilagođeni vašim individualnim potrebama.

Jeste li spremni za svoju digitalnu transformaciju?

Radujemo se što ćemo vas upoznati na besplatnom prvom sastanku kako bismo razvili rješenje koje savršeno odgovara vašim zahtjevima.
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo
  • LogoLogoLogoLogoLogoLogo

Naše priče o uspjehu

Razvijamo i projektiramo rješenja temeljena na Atlassian alatima za start-upove, srednja poduzeća i poznate brendove. Ovdje možete pronaći različita izvješća o projektima naših klijenata.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Kreirajmo nešto značajno zajedno!

Postanite dio našeg tima – uvijek smo u potrazi za novim kolegama koji su predani svojem području rada.

Najnovije vijesti

Pratite naš blog i uvijek budite u tijeku! Pratimo za vas najnovije vijesti o Atlassianu i Infobipu.
Kontaktirajte nas
crossmenuchevron-down