Pravi alati za produktivnost u kućnom uredu

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.

Kako biste iskoristili mogućnosti HomeOfficea na najbolji mogući način, svojim zaposlenicima morate omogućiti odgovarajuće alate.

radni stol kod kuće

DIGITALNO RADNO MJESTO

Zašto kućni ured otvara prilike

Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće danas su preduvjet moderne korporativne kulture. Fleksibilno radno vrijeme povećava rejting poslodavca i pokazuje da je tvrtka usmjereno prema budućnosti. Studije pokazuju da su zaposlenici produktivniji u kućnim uredima. Kako bi iskoristile prednosti kućnog ureda, tvrtke svojim zaposlenicima moraju omogućiti prave alate.

Naše rješenje kućnog ureda za vas

Alati kao što su Slack, Microsoft Teams i Zoom sjajni su za sigurnu komunikaciju na mreži. S pomoću ovih alata jednostavno je implementirati fleksibilnu komunikaciju od kuće. Međutim, prilikom upotrebe ovih alata često se postavlja pitanje gdje možete provjeriti bilješke sa sastanaka ili, primjerice, status raznih zadataka. Tu na scenu nastupaju naša rješenja s Atlassianom. 

Kombiniramo Atlassian alate posebno prilagođene vašim potrebama! U ponudi imamo rješenje za kućne urede koje omogućuje rad na daljinu bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Na taj način vašim zaposlenicima osiguravamo jedinstveno korisničko iskustvo. 
žena radi od kuće sa psom

Zašto biste trebali imati povjerenja u venITure i Atlassian?

Kao službeni Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner, imamo iskustva i s malim i velikim tvrtkama. Naši certificirani zaposlenici obrađuju svaki zahtjev na temelju pojedinačnih želja naših klijenata. 

Prilikom upotrebe svih Atlassian alata, a osobito prilikom implementacije okruženja kućnog ureda, važno je da je proces uvođenja intuitivan. Prioritet Atlassiana i venITure podrazumijeva nesmetano korisničko iskustvo. Zahvaljujući kombinaciji Atlassian alata i dubinskom poznavanju problematike naših konzultanata možemo vam ponuditi rješenje koje uključuje sve krajnje korisnike, koje ispunjava sve vaše zahtjeve i kojega svaki zaposlenik može upotrebljavati.

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Atlassian alatima

Kontaktirajte nas
crossmenu