Predstavljamo: SAFe s Atlassian softverom

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Bez obzira na koji način pristupite fleksibilnoj nadogradnji, bit ćemo uz vas
tim sjedi za stolom s bilježnicama

SCALE AGILE

Uspostavite fleksibilnost u svojoj tvrtki s pomoću SAFea

Scaled Agile Framework, skraćeno SAFe, okvir je koji se koristi različitim metodama i načelima za uspostavljanje veće fleksibilnosti u tvrtkama. Tvrtke koje su već primijenila SAFe izvještavaju o značajnom povećanju produktivnosti, kraćem vremenu za stavljanje proizvoda na tržište i poboljšanom angažmanu zaposlenika.

„Ljudi na radnom mjestu žele znati da njihov rad doprinosi višem cilju.“ — Daniel Pink

Ideja za SAFe nastala je iz činjenice da Scrum ima svoje granice s velikim brojem timova. Scrum vrlo je učinkovita metoda za male i fleksibilne timove, ali nema sveobuhvatnu strukturu. Sa sve većom željom velikih tvrtki za fleksibilnošću, novi se elementi neprestano otkrivaju i ugrađuju tijekom upotrebe SAFea.

PREDNOSTI SAFea

Measure Icon
25-75%
Povećanje kvalitete proizvoda i/ili usluge
Graphic Icon
20-50%
Povećanje produktivnosti
Satisfaction Icon
10-50%
Povećanje angažmana zaposlenika
Destination Icon
30-75%
Timovi za razvoj poboljšavaju vrijeme potrebno za stavljanje proizvoda na tržište

S Jira Alignom, Scaled Agile postaje vaša konkurentska prednost:

01

Koordinacija

SAFe iziskuje fiksne ritmove za planiranje i promišljanje na svim razinama organizacije. Ako su ti uvjeti zadovoljeni, svi zaposlenici upoznati su s trenutnim statusom i ciljevima tvrtke, kao i na koji način mogu zajedno raditi na postizanju cilja. Da bismo to jamčili, koristimo Jira Align. Alat se može upotrebljavati za provedbu svih razina SAFe okvira.
02

Korporativno upravljanje

SAFe iziskuje vodstvo u skladu s LeanAgile načelima. Samo vi, u ulozi vođe, možete promijeniti sustav, uspostaviti temeljne vrijednosti i kreirati produktivno okruženje.
03

Transparentnost

SAFe potiče ponašanja koja izgrađuju povjerenje, poput podjele zadataka na manje elemente kako bi se problemi što prije uočili. Također, pruža uvid u napredak po pitanju broja neriješenih predmeta u stvarnom vremenu na svim razinama i zahtijeva rituale za pregled i prilagodbu. Linchpin Intranet u Confluenceu i naše ISMS rješenje dovoljni su za kreiranje pristupa kojim se osigurava kvaliteta.
04

Provedba programa

Provedba programa glavni je cilj SAFea i temelj je za sva druga načela unutar tog okvira. Timovi i programi mogu redovito razvijati visokokvalitetan i funkcionalan softver kroz idealnu kombinaciju Jira Service Managementa, Jira Softwarea i Confluencea.
05

Integrirano osiguranje kvalitete

SAFe okvir nalaže da fleksibilnost nikad ne smije biti na štetu kvalitete. Prilikom primjene SAFea, svi timovi na svim razinama organizacije moraju definirati što status „učinjeno“ znači za svaki njihov zadatak. Ovdje postoji pet dimenzija integriranog osiguranja kvalitete: tijek, kvaliteta arhitekture i dizajna, kvaliteta koda, kvaliteta sustava i kvaliteta izdanja. Upotrebom automatiziranih tijekova rada Jire s BitBucketom i Bambooom jamčimo značajno osiguranje kvalitete.

Na taj ćemo način implementirati SAFe

SAFe aktivno doprinosi fleksibilnom načinu razmišljanja. Koliko god je fleksibilna transformacija važna, nije toliko uspješna ako se provede ad hoc. Stoga, za početak, preporučujemo hibridno upravljanje projektima. Prije no što se mogu iskoristiti prednosti SAFea, organizacije moraju usvojiti Lean-Agile način razmišljanja i razumjeti i primijeniti njegova načela. Pomažemo vam u identificiranju Value Streams (tokova vrijednosti) i Agile Release Trains/ART (osobe za provedbu, ispitivanje i izdavanje softvera), u implementaciji Lean-Agile portfelja i u osiguranju kvalitete. Osim toga, radimo s vama na uspostavljanju mehanizama za kontinuirano pružanje vrijednosti i DevOpsa.
grafika procesa implementacije SAFea
Naši ovlašteni Atlassian konzultanti rado će vas provesti kroz vašu fleksibilnu transformaciju. Bez obzira na koji način pristupite fleksibilnoj nadogradnji, provest ćemo vas kroz implementaciju i savjetovati o ključnim pristupima i pravoj strategiji za vaše poslovanje. Atlassian alati temelj su za implementaciju SAFea. U određenoj se mjeri SAFe može implementirati i u Jira softver, ali za nadogradnju unutar cijelog poduzeća nije moguće zaobići JiraAlign.

SAFe s Jira Alignom

Jira Align rješenje je koje rukovodstvu omogućuje povezivanje razvoja proizvoda s poslovnim rezultatima bez ometanja tijeka rada fleksibilnih timova. S brojnim ugrađenim značajkama Jira Align omogućuje da vaša transformacija bude učinkovitija. U isto vrijeme, taj vam alat omogućuje savladavanje prepreka između upravljanja portfeljem, upravljanja proizvodom i razvoja. To omogućuje fleksibilniji, ali i učinkovitiji rad svim organizacijskim kategorijama.
Jira Align Surface
Osim toga, Jira Align podržava sva fleksibilna načela nadogradnje poput SAFea ili LeSSa. Na taj se način olakšava usklađivanje svih vaših timova s praksama ​​fleksibilnog razvoja. Jira Align idealan je za vas ako u značajnoj mjeri želite riješiti složenost Agilea. Ako želite povezati poslovne ciljeve u cijeloj organizaciji s jedinstvenim pogledom na svaki portfelj, proizvod ili projekt, Jira Align nezamjenjiv je alat. Ako već imate više instanci Jira softvera, Azure DevOpsa ili drugih alata za planiranje, nije moguće zaobići Jira Align!

Jesmo li vas uvjerili?

Naši certificirani SAFe i Jira Align konzultanti rado će vam pomoći u vašoj fleksibilnoj transformaciji. Pomažemo vam u implementaciji SAFea i pružamo vam odgovarajuće alate. Ovisno o vašim pojedinačnim zahtjevima, radimo s Jira softverom ili Jira Alignom. Rado ćemo vas savjetovati na besplatnom prvom sastanku!
Kontaktirajte nas odmah

Zašto implementirati SAFe s Atlassianom i venITure?

Podržavamo poduzeća u učinkovitoj provedbi SAFea kako bi se poboljšao fleksibilan način rada unutar cijele organizacije. venITure je vaš idealan stručnjak za razvoj prilagođenog rješenja za fleksibilnu transformaciju i za najbolju prilagodbu Atlassian alata vašim zahtjevima.

ATLASSIAN PLATINUM SOLUTION PARTNER

Partner godine četiri godine zaredom i član Atlassian partnerskog vijeća tri godine.
Platinum Solution Partner Enterprise Logo

JIRA ALIGN EAP PARTNER

Prvi globalni Atlassian partner sa službenom Jira Align certifikacijom – i već puno iskustva s mnogo implementacija.

SCALED AGILE PARTNER

Naši stručnjaci imaju dvostruke SAFe i Atlassian certifikate i zbog toga znaju premostiti jaz između procesa i alata
Scaled Agile Logo
Kontaktirajte nas
crossmenu