Kroz upravljanje ispitivanjima prema standardu visoke kvalitete

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
venITure nudi individualno savjetovanje u upravljanju ispitivanjima s ciljem besprijekornog lansiranja proizvoda
Šake stisnute od strane tima

PREDNOSTI UČINKOVITOG UPRAVLJANJA ISPITIVANJIMA

Upravljanje ispitivanjima osigurava kvalitetu vašeg softvera i aplikacija

Agilne metode rada sve su važnije, osobito po pitanju razvoja softvera. Međutim, učinkovit razvoj kvalitetnih i složenih softverskih proizvoda može se postići samo strukturiranim upravljanjem ispitivanjima i kvalitetom. Brojna istraživanja pokazuju da timovi koji zanemaruju ispitivanja novih aplikacija uoče gotovo polovicu svih pogrešaka tek nakon lansiranja proizvoda. Učinkovitim upravljanjem ispitivanjima možete spriječiti frustraciju korisnika koji se koriste vašim proizvodom. Nudimo vam rješenje za upravljanje ispitivanjima koje osigurava i kvalitetu vaše aplikacije tijekom cijelog životnog ciklusa softvera i njezinu upotrebljivost.
Icon Circle

Upravljanje ispitivanjima s Jirom i Zephyr Scaleom

S pomoću alata Jira Software i aplikacije Zephyr Scale nudimo cjelovito rješenje za upravljanje ispitivanjima koje se besprijekorno integrira u Jira korisničko sučelje. Prebacivanje iz jednog okruženja u drugo više nije potrebno jer se sve što je potrebno za upravljanje ispitivanjima nalazi izravno u Jiri. Pritom se s pomoću Jire može kontrolirati jasna sljedivost između incidenata, testnih slučajeva, ciklusa i planova, kao i cjelokupni proces ispitivanja. Organiziranje testnih slučajeva u knjižnice za ponovnu upotrebu i ponovnu obradu u projektnim verzijama i sprintevima je intuitivno i brzo. Također, testni se slučajevi mogu posluživati ​​kroz projekte, izdanja i sprinteve s pomoću jednog repozitorija. To omogućuje bolje rezultate ispitivanja i smanjuje viškove. Osim toga, sve se bilježi u svrhu revizije, usklađenosti i regulatorne svrhe. Izvješća o ispitivanju moguće je generirati, a s pomoću 70 međuprojektnih uređaja moguće je pratiti pokrivenost ispitivanja, napredak ispitivanja i kvalitetu softvera.

Ovako vas podržavamo u razvoju visokokvalitetnih proizvoda

Pružamo savjetovanje i podršku tijekom cijelog životnog ciklusa vašeg proizvoda u pogledu kvalitete proizvoda i optimizacije procesa kako bismo osigurali da se kvaliteta ne smanjuje čak ni u slučaju kratkotrajnih promjena. Analiziramo vaš trenutni proces i kvalitetu proizvoda, pripremamo odgovarajuća rješenja uzimajući u obzir troškove i pružamo podršku tijekom provedbe. Pritom slijedimo našu najbolju praksu i dva okvira – ISTQB i ITIL. Na zahtjev pružamo vam vlastiti testni tim i osposobljavamo ispitivače kako bismo vam pružili sve što je potrebno za osiguravanje kvalitete proizvoda.

Zašto biste se trebali osloniti na konzultantske usluge venITure u području upravljanja ispitivanjima?

venITure za cilj ima savjetovanje u području osiguranja kvalitete, a to vam može pružiti zahvaljujući bogatim stručnim znanjima. Ovlašteni Atlassian konzultanti podržavaju vas u razvoju vaših proizvoda i točno znaju koje vam značajke omogućuju povećanje učinkovitosti i kvalitete. Zbog našeg bogatog znanja u područjima razvoja softvera, IT procesa i osiguranja kvalitete, razmišljamo i izvan okvira. Gledamo širu sliku sa stajališta proizvoda. Posljedično, postoje daljnje potrebe za optimizacijom u područjima podrške, marketinga i prodaje u kojima vam možemo pružiti podršku.
Atlassian Solution Partner Enterprise Logomedalja
Kontaktirajte nas
crossmenu