Upravljanje zadacima unutar odjela

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Stoga je važno upravljati ovim digitalno i učiniti ga dostupnim u cijeloj tvrtki.
Naše jedinstveno rješenje s Atlassian alatima omogućuje učinkovitu i fleksibilnu suradnju u svim timovima u vašoj organizaciji
Task management

 

Zato vam je potrebno upravljanje zadacima

Upravljanje zadacima i napredak međusobno su povezani. U vrijeme kad su zadaci sve složeniji i raznolikiji, odjeli ne samo da moraju pronaći odgovarajuće procese tijeka rada, već moraju i primijeniti pametno upravljanje zadacima kako bi se radna opterećenja rasporedila na odgovarajući način bez sustavnog zanemarivanja zadataka. Stoga, pametno upravljanje zadacima mora pružiti pregled zadataka i odrediti njihovu složenost kako bi se mogli planirati, pratiti i obrađivati. Međutim, složenost i opseg tih zadataka nisu uvijek jednaki i zahtijevaju procese kojim bi ih se poboljšalo.

Naše rješenje za vas

Upravljanje zadacima suočava se s tri velika izazova koje je potrebno prevladati radi nesmetanog timskog rada. S tim se izazovima suočavamo ciljanom upotrebom Atlassian proizvoda. Naše je rješenje projektirano na način da nudi bogate temelje s brojnim mogućnostima prilagođavanja. 

Stvaranje transparentnosti: Podaci moraju biti spremljeni i dostupni svima. Istovremeno, moraju se uspostaviti različita pravila vezana za autorizaciju kako bi se protok informacija ciljano kontrolirao. Stvaramo idealne strukture za vašu tvrtku pomoću pametne kombinacije proizvoda kao što su Jira Software, Confluence i aplikacija kao što su IssueLayout i vLinks. Možemo definirati pojedinačne procese duž cijelog vrijednosnog lanca, integrirati vanjske sustave i upravljati svim vrstama informacija. Na ovaj način stvaramo „jedinstveni i pouzdani izvor“ za sve timove.
Ilustracija žene koja rukama pokazuje više opcija
popis zadatak
Pojedinačne autorizacije pristupa: Ako se jamči potrebna transparentnost, potrebno je uvesti strukture za upravljanje informacijama. Uz Jira Software i Confluence imamo šest razina na kojima možemo fleksibilno upravljati prikazom i uređivanjem informacija. Autorizacijama je moguće upravljati na razini područja, projekta ili zadatka, ali i na pojedinačnim dijelovima zadatka. S pomoću aplikacije IssueLayout možemo definirati i kontekstualne rasporede i na taj način odrediti koje bi informacije trebale biti prikazane i u kojem obliku. 

Automatizacija čestih zadataka: Standardizirani sustavi rijetko su u stanju automatizirati zadatke u različitim odjelima, dok su pojedinačna rješenja iznimno skupa i ne mogu dobro reagirati na promjene u budućnosti. Jira Software i Confluence nude okruženja koja sadrže prednosti obje varijante sustava. Ovi Atlassian proizvodi osiguravaju strukture i alate s pomoću kojih se okruženja sustava mogu prilagoditi. Zadaci se mogu individualno osmisliti i odrediti. Možemo definirati predloške za svaki tim i za svako područje te tako automatizirati radne procese kako bismo dugoročno drastično smanjili troškove čestih zadataka.

Zašto raditi s venITure i Atlassianom?

Atlassian ima jasnu misiju: ​​okupiti timove koji nadilaze nacionalne i međunarodne granice. U tu je svrhu Atlassian u posljednjih nekoliko godina izgradio raznovrsnu lepezu sustava. S pomoću ovih proizvoda moguće je definirati različite strukture i procese. Na ovaj način, zajedno s Atlassian alatima, stvaramo visoku razinu transparentnosti duž cijelog vrijednosnog lanca tvrtki i istovremeno promičemo suradnju među timovima. 

Kao Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner, venITure već ima veliko iskustvo u projektiranju, implementaciji i uvođenju platformi za upravljanje zadacima. S Atlassian proizvodima u mogućnosti smo ponuditi standardizirana i prilagođena rješenja. Širok raspon znanja Atlassiana, kao i razne priznate metodologije, omogućuju nam osmišljavanje učinkovitih i dugotrajnih rješenja za probleme u bilo kojem predmetnom području.

ATLASSIAN TRENING

Saznajte više o Jira Service Management

Kontaktirajte nas
crossmenu