Predstavljamo: Digitalno upravljanje znanjem s Confluenceom

Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Iz tog je razloga važno njime upravljati digitalno i učiniti ga dostupnim u cijelom tvrtki.
Znanje je najvredniji resurs tvrtke. Iz tog je razloga važno njime upravljati digitalno i učiniti ga dostupnim u cijelom tvrtki.
Knowledge Management

CONFLUENCE KAO BAZA ZNANJA

Evo zašto je učinkovito upravljanje znanjem važno

Upravljanje znanjem obuhvaća prikupljanje, prijenos, pohranu i upravljanje znanjem i informacijama unutar tvrtke. Prema današnjim zahtjevima, znanjem se teško može upravljati centralizirano. Posebno se velike tvrtke često suočavaju s izazovom kako informacije učiniti dostupnima svima, a da to nije nauštrb znanja zaposlenika. Stoga je važno da zaposlenici svoje znanje mogu podijeliti jedni s drugima na vlastitu odgovornost. S pomoću učinkovitog upravljanja znanjem unutar tvrtke, unutarnji se procesi mogu rasporediti, kontrolirati, planirati i optimizirati, a informacije se mogu razmjenjivati, širiti i, prije svega, (is)koristiti. Uspješno upravljanje znanjem važna je komponenta organizacije učenja koja značajno doprinosi procesu stalnog usavršavanja. Intenziviranje razmjene znanja među zaposlenicima promiče sposobnost učinkovitijeg rada svakog pojedinca. Istovremeno, tvrtka može transformirati pojedinačno znanje zaposlenika u kolektivno korporativno znanje. Aktivna kultura znanja osnažuje i korporativno upravljanje, smanjuje stopu pogrešaka, optimizira procese i jača komunikaciju. U te je svrhe središnja informacijsko-komunikacijska platforma neophodna. Ona pomaže zaposlenicima u pogledu pristupa informacijama i pronalaženja brzih rješenja.
Knowledge Animation

Naše rješenje za učinkovito upravljanje znanjem

Atlassian softver Confluence je najmoćniji softver za upravljanje znanjem i iz tog je razloga temelj za upravljanje digitalnim znanjem. Uz Confluence moguće je stvoriti aktivnu kulturu znanja, a znanje organizacije može se strukturirano i centralizirano održavati. Na taj način svaki zaposlenik u bilo kojem trenutku može pristupiti postojećem bogatom iskustvu svih i dati svoj doprinos s novim informacijama (prenošenje znanja). Još jedna prednost Confluencea jest ta što se ovdje mogu spojiti informacije iz različitih izvora (npr. Jira, Trello ili drugi alati).

Ovako izgleda digitalno upravljanje znanjem s Confluenceom

Confluence se može upotrebljavati kao intranet, informacijska platforma (wiki), pa čak i kao sustav za upravljanje dokumentima. Također, moguće je postaviti Confluence kao sustav upravljanja kvalitetom ili kao bazu znanja za korisničku podršku. Confluence je osmišljen na način da se prilagodi posebnim zahtjevima. Općenito, Confluence kao softver za upravljanje znanjem karakteriziraju sljedeći aspekti:
Icon
Jednostavan i brz pristup: Confluence internetski je alat koji nije ovisan o platformi i lokaciji.
Icon
Alat je intuitivan zahvaljujući WYSIWYG editoru i jasnom korisničkom sučelju
Icon
Praktična funkcija pretraživanja koja pretražuje ne samo stranice, već i datoteke
Icon
Mogućnost suradnje s pomoću Collaborative Editing funkcije
Icon
Osiguranje kvalitete stvaranjem i integracijom predložaka
Icon
Opsežne uloge i koncept dodjele odobrenja

Prilagođen upravo vama

Osim toga, u bilo kojem trenutku možemo prilagoditi i proširiti Confluence vašim pojedinačnim zahtjevima. S pomoću aplikacija i makronaredbi možemo brzo proširiti Confluence i prilagoditi ga vašim potrebama. Također, moguće je kreirati sučelja za druge sustave kao što su Sharepoint ili Google Drive.

Zašto biste trebali uspostaviti digitalno upravljanje znanjem s Atlassianom i venITure?

Atlassianov softver Confluence pruža brojne funkcije za upravljanje i razmjenu znanja i informacija i predstavlja idealan temelj za proširenje sustava upravljanja znanjem unutar tvrtke. Naši certificirani Confluence administratori nisu samo upoznati s alatom, već se mogu osloniti i na dugogodišnje iskustvo i najbolje prakse. Prilikom izrade nekog rješenja, vaše su nam pojedinačne potrebe i želje uvijek najvažnije. Pomažemo vam da integrirate uspješan sustav upravljanja znanjem i Confluence savršeno prilagodite svojim potrebama.
IconIcon

Više rješenja koja ubrzavaju vašu digitalnu transformaciju

Kontaktirajte nas
crossmenu