venITure je Marketing Inovator 2020.

Bernarda Ivičević - 2 min read
Content Marketing Specialist

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo po drugi put nagrađeni Atlassian Partnerom godine tijekom Atlassian Team 2021. Također čestitamo svi drugim pobjednicima. Uistinu je sjajno što su ostvarena tako velika postignuća u tako različitim kategorijama!

Evo mali uvid u to kako je nagrada stigla i pronašla svoje mjesto kod nas: video.

Što nas čini marketing inovatorom?

Prema Atlassianu, ova nagrada priznaje usluge visoke kvalitete i inovativne proizvode koje Atlassianovi partneri pružaju kroz kontinuirani rad u partnerskom programu.

Jako smo sretni što smo primili ovu nagradu jer pokazuje da našoj mreži dostavljamo relevantan sadržaj i pokušavamo na zanimljiv način prenijeti vijesti.

Cilj nam je našoj zajednici uvijek dati detaljan uvid u Atlassian svijet. Kako bismo to učinili, oslanjamo se na interaktivani i ekskluzivan sadržaj, razne video sadržaje i događaje. Naravno, sve te aktivnost planiramo za vas uz pomoć Jire i Confluencea.

Jedinstvena stvar u vezi s tim; svim se sadržajima može upravljati pomoću Atlassian alata! Bilo da se radi o planiraju i praćenju sadržaja za društvene mreže ili o organizaciji različitih projekata, unutar alata imate na prvi pogled sve relevantne informacije te na taj način stvarate prostor za inovativno razmišljanje na području marketinga. Zato bismo vam u budućnosti željeli pokazati kako koristiti Atlassian alate za svoje poslovne timove!

Ohrabreni smo i motivirani za postizanje daljnjih rezultata uz isti standard kvalitete i želimo zahvaliti Atlassianu, cijeloj zajednici, našem jedinstvenom timu i svim našim klijentima, bez kojih ova prekretnica ne bi bila moguća! Također zahvaljujemo NoHype GmbH na podršci u okviru naših kampanja!

Radujemo se budućim uzbudljivim marketinškim kampanjama koje već planiramo kako bismo donijeli vrijednost cijeloj zajednici.

Veselimo se što ćemo s vama doživjeti sljedeće velike korake!

Možda će vam se svidjeti

S našim blogom vas održavamo u tijeku i obavještavamo vas o najnovijim dostignućima u području Atlassian alata
i Infobip rješenja.
Podižemo višekanalnu komunikaciju na višu razinu, zajedno

Infobip i venITure se osvrću na početak svog partnerstva i daju kratki uvid u ono što slijedi. Prošlo je gotovo dvije godine otkako smo objavili naše partnerstvo s Infobipom “globalnim liderom u višekanalnoj (omnichannel) komunikaciji, za uspostavljanje i optimizaciju procesa #DigitalTransformation za tvrtke svih veličina”. Ova hrvatska tvrtka, s više od 60 ureda na šest […]

Nastavak projekta klijenta LeasePlan: Edukacija i rad

Jira and Confluence trainings for all users Uspješnom migracijom svih projekata s Microsoftovih alata na Jiru, projekt je došao do završne faze. Nakon prelaska na Atlassian Cloud, svi korisnici LeasePlana prošli su venITure obuku. U tri treninga, venITure tim je podučavao sudionike o korištenju alata. Tijekom treninga, fokus se brzo prebacio na korištenje Confluencea. Ovdje […]

Nastavak projekta klijenta LeasePlan: Implementacija i migracija

Početak Atlassian putovanja LeasePlana U prethodnom nastavku projekta, naši certificirani konzultanti iz venITure već su implementirali naša rješenja unutar dokaza koncepta. Uz pomoć detaljne prezentacije, timu iz LeasePlan Njemačka uspjeli smo pokazati i objasniti trenutno stanje i implementiranu funkcionalnost. Naravno, zahtjevi LeasePlan tima uvijek su bili odlučujući za korištenje Jire i Confluencea kao alata za […]

Kontaktirajte nas
crossmenu